Buscador

Ajuntament de Calonge

Portal web municipal

Ets a:

Inici

>>

Ajuntament

>>

Equip de govern

Equip de Govern

Jordi Soler i Casals, Alcalde de Calonge

Il·lm. Sr. Jordi Soler i Casals (CiU)
Alcalde de Calonge
alcaldia@calonge.cat
 
Biografia:
Nacut l'any 1960, és advocat. Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Està afiliat a Convergència Democràtica de Catalunya. Ha estat alcalde del 2003 fins al 2007 i del març del 2007 fins avui.
Està casat i té dos fills.

Sr. Joan Caner i Fernández (CiU)
Primer tinent d'alcalde
Regidor de Turisme, Platges, Medi Ambient i Eficiència Energètica
joan.caner@calonge.cat
 
Biografia:
Nascut l'any 1972. És economista. És fundador i soci d'una gestoria i regidor de l'Ajuntament de Calonge des de l'any 2011.
Està casat i té un fill.

Josep Darnés Juanals, 4t tinent d'Alcalde

Sr. Josep Darnés Juanals (CiU)
Segon tinent d'alcalde

Regidor de Governació i Esports
josep.darnes@calonge.cat
 
Biografia:
Nascut l'any 1952. És empresari. És regidor de l'Ajuntament de Calonge des de l'any 2003.

Sr. Arturo Prades i Martínez (PSC - PMC)
Tercer tinent d'Alcalde
Regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Habitatge
arturo.prades@calonge.cat

Biografia:
Economista i Empresari. Casat i pare de tres fills. Diplomat en Empresarials i Llicenciat en Administració i Direcció d?Empreses per la Universitat de Barcelona. Màster en Assessoria Fiscal per la Universitat de Barcelona. Col.legiat al Col.legi d'Economistes de Catalunya número 12.859. Especialista en Consultoria Empresarial, Auditoria Financera i Gestió i Administració Empresarial. 

Juana Maestre, Regidora de Serveis Socials i Sanitat

Sra. Juana Maestre i Rodríguez (CiU)
Quart tinent d'alcalde
Regidora de Serveis Socials i Sanitat
juana.maestre@calonge.cat

Biografia:
Nascuda el 1944 a Punta Humbría (Huelva). És mare d'una filla i sis fills. Va estudiar infermeria a finals dels anys 70. Ha treballat als hospitals d'Igualada i de Palamós. Actualment està jubilada i és vídua. Des del 2008 forma part del govern a l'Ajuntament de Calonge.

Sr. Joan Pons i Pellissa (No adscrit)
Cinquè tinent d'Alcalde
Regidor de Manteniment, Conservació i Brigada Municipal
joan.pons@calonge.cat
Biografia:
Nascut a Barcelona el 9 d'octubre de 1940. Divorciat i jubilat. Va estudiar al col.legi Collaso Gil i a l'Institut Menéndez y Pelayo. Fou fundador del C.F. La Vanguardia, on va arribar a jugar a segona regional.
Amb 16 anys va entrar d'aprenent al diari La Vanguardia, i als 30 anys fou nomenat per Don Carlos de Godó cap de la secció d'impremta i muntage d'aquest diari. Va estudiar un mes a Boston estudis vinculats a la reconversió del sistema de linotípia  al sistema informàtic. L'any 1998 va inaugurar l'edició de La Vanguardia a Girona juntament amb el periodista Antonio Sandoval.
Ha viscut a Barcelona, Girona i Bangkok. Actualment viu a Calonge - Sant Antoni.


Albert Ros Mercader, 3r tinent d'Alcalde

Sr. Albert Ros i Mercader (CiU)
Regidor d'Hisenda i Urbanisme
albert.ros@calonge.cat
Biografia
Nascut el 1965, està casat i té 3 fills. Ha estudiat Empresarials a la Universitat de Girona. Actualment és autònom i desenvolupa tasques de comercial a Piscines Neda. Anteriorment havia treballat a Productos QPSA, British Petroleum i Dismark, sempre en l'àrea comercial en les zones de Catalunya i Balears.
En l'àmbit polític va ser membre del SAI fins a l'any 2002, que es va afiliar a Unió, formació de la qual fou militant fins a l?any 2015. Actualment és membre del nou partit Demòcrates de Catalunya. Ha tingut responsabilitats en diferents àrees de govern, com Turisme, Hisenda, Promoció Econòmica i Noves Tecnologies. Actualment és tinent d'alcalde i gestiona les àrees d'Urbanisme i Hisenda. Fou membre de l'òrgan directiu del Consorci de les Gavarres.
També ha format part i/o ha estat president de diferents associacions culturals i esportives locals.


Sra. Marta Geli Barriga (CiU)
Regidora de Cultura, Ensenyament, Joventut i Festes
marta.geli@calonge.cat

Biografia:
Administrativa. Casada i amb dues filles. Vinculada  a diverses  associacions del municipi de Calonge. Actualment és empresària  en la prestació de serveis d'assessoria d'empreses, fiscal, comptable i laboral.

Sra. Mercè Orduña i Valiente (PSC-PM)
Regidora de Recursos Humans i Participació Ciutadana
merce.orduna@calonge.cat

Biografia:
Nascuda a Palamós el 1965, divorciada i mare d'un fill. Va estudiar Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i ha treballat de secretària de direcció, promotora de vendes i gestió comercial. Regidora a l'Ajuntament de Calonge des de l'any 2003 i actualment Regidora de Recursos Humans i Participació Ciutadana.

Sr. David Llensa i González (Compromís - CSA)
Regidor de Transparencia i Mobilitat
david.llensa@calonge.cat
Tel. 696 393 058
Biografia:
Va néixer a Girona el 31 de desembre del 1963. En parella des de l'any 1987 i pare d'un fill. Va viure a Sant Feliu de Guíxols fins als 2 anys, a Platja d'Aro fins als 24, a Santa Cristina fins als 31 i d'aleshores ençà resideix a Sant Antoni de Calonge.
Va estudiar batxillerat a Sant Feliu de Guíxols. A posteriori, al llarg dels anys ha estat autodidacta fins adquirir els coneixements de comptabilitat i informàtica amb els que s'ha forjat la vida professional, desenvolupada llargament des del seu domicili. Addicionalment, l'any 2008, va assolir el nivell superior de Català.
En el passat va treballar 21 anys en una agència de viatges i autocarista, els darrers 10 com a cap d'administració. A posteriori, incloent una etapa de transició, ha seguit combinant la tasca d'assessor comptable amb la informàtica, la qual cosa des de 1991 ha desenvolupat de forma simultània. El 2007 va crear la modesta empresa del mateix àmbit, amb la qual el 2015 va iniciar la present etapa professional, amb l'obertura d'un cèntric i modest local.
Ha participat activament en diferents entitats, entre les quals: l'Ateneu Popular, el Centre d'Estudis Calongins Colònico, la federació d'AMPA FAPAES, l'Associació de Veïns i Amics de Sant Antoni, l'AMPA del CEIP La Mercè, l'AMPA de l'IES Puig Cargol i CCE Montessori-Palau, l'Associació de Veïns de Calonge i Sant Antoni el Ressò, la Comissió Organitzadora de la Festa de les Entitats, la Colla Joves Llevantins, l'Associació Socio-cultural Cultures Unides, i l'Esbart Dansaire Renaixença de la Costa.

| © 2019 AJUNTAMENT DE CALONGE Tots els drets reservats.
Llicència d'ús per Portal web. Desenvolupat amb eConstruye d'Absis |

Ajuntament de Calonge - Pl. de la Concòrdia, 7. 17251 Calonge - tel. 972 660 375

estadisticas