Buscador

Ajuntament de Calonge

Portal web municipal

Estás en:

Ajuntament

>>

Incidències a la via pública

Incidències a la via pública

A través d'aquesta eina podeu comunicar a l'Ajuntament de Calonge qualsevol incidència que detecteu a la via pública del municipi. Aquesta eina vol facilitar la comunicació d'incidències entre la ciutadania i l'Ajuntament per tal d'agilitzar la seva resolució.

Com funciona?

Per tal de fer arribar les incidències només cal que ompliu el formulari que trobareu en el següent enllaç:

Qui pot demanar-ho?

Qualsevol persona i/o entitat pot fer ús d'aquest servei.

Quin tipus d'incidències es poden comunicar?

Aquest servei està pensat per la comunicació d'incidències de qualsevol tipus relacionades amb la via pública, és a dir, des de comunicar incidències en la senyalització de la via pública, l'estat de l'enllumenat, de les zones verdes, voreres i mobiliari urbà, entre d'altres.

Condicions d'ús del servei

Amb la utilització d'aquest servei l'usuari autoritza a l'Ajuntament de Calonge a utilitzar les dades personals facilitades exclusivament per a les finalitats relacionades amb les incidències a la via pública. L'Ajuntament no cedirà a tercers les dades recollides. L'usuari podrà rectificar-les o cancelar-les per escrit a l'adreça postal o al correu electrònic de l'Ajuntament. L'Ajuntament de Calonge informa que els avisos presentats a través d'aquest canal no queden registrats com a instàncies.

| © 2019 AJUNTAMENT DE CALONGE Tots els drets reservats.
Llicència d'ús per Portal web. Desenvolupat amb eConstruye d'Absis |

Ajuntament de Calonge - Pl. de la Concòrdia, 7. 17251 Calonge - tel. 972 660 375

estadisticas