Buscador

Ajuntament de Calonge

Portal web municipal

Ets a:

Inici

>>

Ajuntament

>>

Alcaldia

Alcaldia

Jordi Soler i Casals

Benvolgut veí, benvolguda veïna
 
Primer de tot vull donar-te la benvinguda al web de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. Aquesta pàgina està pensada com un portal d'entrada a la principal informació municipal. Amb aquest web hem volgut tenir un espai ordenat, fàcil de navegar i útil. Hem reestructurat els continguts, el disseny, i també hem obert una porta important: la dels tràmits online. Estic convençut que el canvi que hem fet és per millorar i que servirà per fer d'aquesta pàgina un punt de trobada útil i pràctic.
 
Per altra banda, i com que entenem internet com un canal de comunicació potent i directe poso a la teva disposició un mail on pots adreçar les queixes i suggeriments relacionats tant amb la nova web com amb qualsevol tema que afecti a l'Ajuntament. També al peu d'aquesta pàgina hi trobaràs la meva adreça de correu electrònic per si vols fer-me qualsevol consulta.
 
Atentament,
Jordi Soler i Casals
Alcalde de Calonge i Sant Antoni

Canal directe amb l'alcalde: alcaldia@calonge.cat
 
Biografia:
Nacut l'any 1960, és advocat. Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Està afiliat a Convergència Democràtica de Catalunya. Ha estat alcalde del 2003 fins al 2007 i del març del 2007 fins avui.
Està casat i té dos fills.BANS de l'alcalde

BANS de l'alcalde

| © 2019 AJUNTAMENT DE CALONGE Tots els drets reservats.
Llicència d'ús per Portal web. Desenvolupat amb eConstruye d'Absis |

Ajuntament de Calonge - Pl. de la Concòrdia, 7. 17251 Calonge - tel. 972 660 375

estadisticas