Buscador

Ajuntament de Calonge

Portal web municipal

Ets a:

Inici

>>

Ajuntament

>>

Ple de la corporació

Ple de la corporació

Què és el Ple?

El Ple és l'òrgan municipal bàsic integrat pels tots els regidors i les regidores, i presidit per l'alcalde, que adopta les principals decisions de l'Ajuntament. El consistori calongí està format per 17 membres i es reuneix en sessió ordinària cada dos mesos, a les 19 h. l'últim dijous de mes. Així, les sessions ordinàries del Ple són l'últim dijous de gener, de març, maig, juliol, setembre i novembre.

Qui són els regidors i regidores que formen el Ple?

Il·lm. Sr. Jordi Soler i Casals (PDeCAT)
Alcalde de Calonge i Sant Antoni
alcaldia@calonge.cat

Biografia:
Nacut l'any 1960, és advocat. Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Està afiliat a Convergència Democràtica de Catalunya. Ha estat alcalde del 2003 fins al 2007 i del març del 2007 fins avui.
Està casat i té dos fills.

Sr. Joan Caner i Fernández (PDeCAT)
Primer tinent d'alcalde
Regidor de Turisme, Platges, Medi Ambient i Eficiència Energètica
joan.caner@calonge.cat

Biografia:
Nascut l'any 1972. És economista. És fundador i soci d'una gestoria i regidor de l'Ajuntament de Calonge des de l'any 2011.
Està casat i té un fill.

Sr. Josep Darnés Juanals (PDeCAT)
Segon tinent d'alcalde
Regidor de Governació i Esports
josep.darnes@calonge.cat

Biografia:
Nascut l'any 1952. És empresari. És regidor de l'Ajuntament de Calonge des de l'any 2003.

Sr. Albert Ros i Mercader (Demòcrates de Catalunya)
Regidor d'Hisenda i Urbanisme
albert.ros@calonge.cat

Biografia:
Nascut el 1965, està casat i té 3 fills. Ha estudiat Empresarials a la Universitat de Girona. Actualment és autònom i desenvolupa tasques de comercial a Piscines Neda. Anteriorment havia treballat a Productos QPSA, British Petroleum i Dismark, sempre en l'àrea comercial en les zones de Catalunya i Balears.
En l'àmbit polític va ser membre del SAI fins a l'any 2002, que es va afiliar a Unió, formació de la qual fou militant fins a l?any 2015. Actualment és membre del nou partit Demòcrates de Catalunya.
Ha tingut responsabilitats en diferents àrees de govern, com Turisme, Hisenda, Promoció Econòmica i Noves Tecnologies. Actualment és tinent d'alcalde i gestiona les àrees d'Urbanisme i Hisenda. Fou membre de l'òrgan directiu del Consorci de les Gavarres.
També ha format part i/o ha estat president de diferents associacions culturals i esportives locals.

Sra. Marta Geli Barriga (PDeCAT)
Regidora de Cultura, Ensenyament, Joventut i Festes
marta.geli@calonge.cat

Biografia:
Administrativa. Casada i amb dues filles. Vinculada  a diverses  associacions del municipi de Calonge. Actualment és empresària  en la prestació de serveis d'assessoria d'empreses, fiscal, comptable i laboral.

Sra. Juana Maestre i Rodríguez (PDeCAT)
Quart tinent d'alcalde
Regidora de Serveis Socials i Sanitat
juana.maestre@calonge.cat

Biografia:
Nascuda el 1944 a Punta Humbría (Huelva). És mare d'una filla i sis fills. Va estudiar infermeria a finals dels anys 70. Ha treballat als hospitals d'Igualada i de Palamós. Actualment està jubilada i és vídua. Des del 2008 forma part del govern a l'Ajuntament de Calonge.

Sr. Martí Fonalleras i Darnaculleta (ERC - AM)
marti.fonalleras@calonge.cat

 


Sr. Norbert Botella i Ventura (ERC - AM)
norbert.botella@calonge.cat

Biografia:
Va néixer a Barcelona el 1967. És llicenciat en Filologia Catalana i actualment professor de secundària.

Sra. Ester Bonaventura i Fonalleras (ERC - AM)
ester.bonaventura@calonge.cat

Biografia:
Va néixer a Calonge el 4 de juny de 1961, municipi on resideix. Casada i mare de tres filles. És diplomada, mestre amb l'especialitat d'educació infantil. Actualment és administrativa a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro.
És militant d'Esquerra Republicana de Catalunya, secretària de la Junta del Cercle Calongí i presidenta del Club de Bàsquet Calonge - Sant Antoni. També és representant dels pares al Consell Escolar de l'IES Puig Cargol.

Sr. Miquel Bell-lloch i Palet (ERC- AM)
miquel.bell-lloch@calonge.cat
 
Biografia:
Nascut el 30 de març de 1978 a Calonge. Va cursar els estudis al col.legi Vedruna de Palamós, des de primària fins a tercer de batxillerat. Als 17 anys va començar a treballar com a zelador a l'Hospital de Palamós. Durant uns anys va combinar la feina a l'hospital amb el servei d'objector de consciència a la Creu Roja. Un cop acabat el servei va estudiar per auxiliar d'infermeria.

L'any 2002 es va casar amb Xantal Padrosa Massó, amb qui l'any 1998 van arrencar una sèrie de botigues de roba i bany al municipi. El 2003 va deixar l'hospital per dedicar-se exclusivament a la gestió de la botiga que van obrir a Palafrugell. Durant els anys següents es va implicar intensament en el teixit comercial de Palafrugell i l'any 2004 va ser president de l'Agrupació de Comerciants de Palafrugell (ACOPA). Aquesta experiència el va posar en contacte amb l'administració pública i amb els problemes de comunicació del teixit comercial i associatiu amb aquesta.

L'any 2008 va obrir, juntament amb la seva dona, un nou negoci, el restaurant La Tastataolletes al passeig de Sant Antoni. Això va implicar una dedicació exclusiva a aquest nou projecte i van deixar les botigues de roba tant de Calonge - Sant Antoni com de Palafrugell.

Des de l'any 2015 és regidor a l'Ajuntament de Calonge per Esquerra Republicana.

Sra. Carme Viñas i Benítez (ERC - AM)
carme.vinas@calonge.cat

Sra. Elisenda Pérez i Esteve (AVANCEM - MES)
elisendaperez00@hotmail.com

Biografia:
Nascuda a Calonge l'any 1983, casada i amb dos fills. Tècnica en Administració i Finances. Actualment estudia Administració i Direcció d'Empreses. És regidora de l'Ajuntament de Calonge des de l'any 2011 i portaveu del grup Avancem-MES.


Sr. Josep Abellí i Cruañas (AVANCEM - MES)
jabecru@hotmail.com
Sr. Arturo Prades i Martínez (PSC - PMC)
Tercer tinent d'Alcalde
Regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Habitatge
arturo.prades@calonge.cat

Biografia:
Economista i Empresari. Casat i pare de tres fills. Diplomat en Empresarials i Llicenciat en Administració i Direcció d?Empreses per la Universitat de Barcelona. Màster en Assessoria Fiscal per la Universitat de Barcelona. Col.legiat al Col.legi d'Economistes de Catalunya número 12.859. Especialista en Consultoria Empresarial, Auditoria Financera i Gestió i Administració Empresarial.

Sra. Mercè Orduña i Valiente (PSC-PM)
Regidora de Recursos Humans i Participació Ciutadana
merce.orduna@calonge.cat
Biografia:
Nascuda a Palamós el 1965, divorciada i mare d'un fill. Va estudiar Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i ha treballat de secretària de direcció, promotora de vendes i gestió comercial. Regidora a l'Ajuntament de Calonge des de l'any 2003 i actualment Regidora de Recursos Humans i Participació Ciutadana.

Sr. David Llensa i González (Compromís - CSA)
Regidor de Transparencia i Mobilitat
david.llensa@calonge.cat
Tel. 696 393 058

Biografia:
Va néixer a Girona el 31 de desembre del 1963. En parella des de l'any 1987 i pare d'un fill. Va viure a Sant Feliu de Guíxols fins als 2 anys, a Platja d'Aro fins als 24, a Santa Cristina fins als 31 i d'aleshores ençà resideix a Sant Antoni de Calonge.
Va estudiar batxillerat a Sant Feliu de Guíxols. A posteriori, al llarg dels anys ha estat autodidacta fins adquirir els coneixements de comptabilitat i informàtica amb els que s'ha forjat la vida professional, desenvolupada llargament des del seu domicili. Addicionalment, l'any 2008, va assolir el nivell superior de Català.
En el passat va treballar 21 anys en una agència de viatges i autocarista, els darrers 10 com a cap d'administració. A posteriori, incloent una etapa de transició, ha seguit combinant la tasca d'assessor comptable amb la informàtica, la qual cosa des de 1991 ha desenvolupat de forma simultània. El 2007 va crear la modesta empresa del mateix àmbit, amb la qual el 2015 va iniciar la present etapa professional, amb l'obertura d'un cèntric i modest local.
Ha participat activament en diferents entitats, entre les quals: l'Ateneu Popular, el Centre d'Estudis Calongins Colònico, la federació d'AMPA FAPAES, l'Associació de Veïns i Amics de Sant Antoni, l'AMPA del CEIP La Mercè, l'AMPA de l'IES Puig Cargol i CCE Montessori-Palau, l'Associació de Veïns de Calonge i Sant Antoni el Ressò, la Comissió Organitzadora de la Festa de les Entitats, la Colla Joves Llevantins, l'Associació Socio-cultural Cultures Unides, i l'Esbart Dansaire Renaixença de la Costa.

Sr. Joan Pons i Pellissa (No adscrit)
Cinquè tinent d'Alcalde
Regidor de Manteniment, Conservació i Brigada Municipal
joan.pons@calonge.cat
Biografia:
Nascut a Barcelona el 9 d'octubre de 1940. Divorciat i jubilat. Va estudiar al col.legi Collaso Gil i a l'Institut Menéndez y Pelayo. Fou fundador del C.F. La Vanguardia, on va arribar a jugar a segona regional.
Amb 16 anys va entrar d'aprenent al diari La Vanguardia, i als 30 anys fou nomenat per Don Carlos de Godó cap de la secció d'impremta i muntage d'aquest diari. Va estudiar un mes a Boston estudis vinculats a la reconversió del sistema de linotípia  al sistema informàtic. L'any 1998 va inaugurar l'edició de La Vanguardia a Girona juntament amb el periodista Antonio Sandoval.
Ha viscut a Barcelona, Girona i Bangkok. Actualment viu a Calonge - Sant Antoni.| © 2019 AJUNTAMENT DE CALONGE Tots els drets reservats.
Llicència d'ús per Portal web. Desenvolupat amb eConstruye d'Absis |

Ajuntament de Calonge - Pl. de la Concòrdia, 7. 17251 Calonge - tel. 972 660 375

estadisticas