Buscador

Ajuntament de Calonge

Portal web municipal

Notícies

Inici

>>

Notícies

Cercador de notícies
09/11/2018

Calonge i Sant Antoni, 9 de novembre de 2018.- Un total de 607 persones han participat en la primera volta de votació dels pressupostos participatius de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni pel 2019. D’aquests vots se n’han validat 578 i se n’han descartat 29 perquè no complien els requisits per participar. Aquest 2018 la participació estava oberta als majors de 16 anys empadronats al municipi i als titulars i cotitulars de segones residències.

La votació ha permès escollir els 7 projectes finalistes que passen a la segona volta que  tindrà lloc entre el 10 i el 23 de desembre. Serà llavors quan es tornarà a obrir un procés de votació que permetrà triar un d’aquests 7 projectes que serà el que s’executarà l’any vinent. Els participants en la primera volta de votació podien triar fins a 3 projectes dels 20 disponibles. El projecte més votat en aquesta segona volta ha estat l’asfaltatge dels carrers del municipi (194 vots), seguit de l’ampliació i millora del carril bici (162). En tercer lloc s’ha situat la millora dels parcs infantils (128 vots) seguit de les obres d’arranjament de l’Avinguda dels Països Catalans per donar més seguretat als vianants (122 vots). La quarta posició l’ocupa la creació i millora dels parcs d’esports i de salut a l’aire lliure (114 vots), seguit de la creació d’un espai d’horts urbans (111 vots) i dels parcs de lleure per gossos (92 vots).

Des de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni la regidora de Participació Ciutadana, Mercè Orduña, valora molt positivament la participació que hi ha hagut fins ara: “aquest any hem més que triplicat la participació de l’any passat, una dada que ens ha permès confirmar que l’error de l’any passat va ser que vam utilitzar un sistema de votació massa complex. També hem augmentat un 50% més de vots que la primera edició i, per tant, estem del tot satisfets dels resultats i molt agraïts a tots els participants i els volem animar a tornar a participar el mes de desembre a la votació final d’on sortirà definitivament el projecte guanyador. Si continuem amb aquest ritme de votació podriem arribar a més de mil votants en tot el procés dels pressupostos participatius 2019. Poc a poc estem aconseguint implicar la ciutadania en les decisions municipals”.

 

El procés de Pressupostos Participatius enguany presenta algunes novetats respecte a les edicions anteriors. Des de la regidoria de Participació Ciutadana s’ha optat per un sistema de votació de dues voltes en les que la ciutadania pot triar entre les propostes plantejades pels mateixos veïns i veïnes del municipi. El nou sistema de participació ciutadana va començar el mes de juny, quan es va obrir el període de recollida de propostes en la qual la ciutadania va poder presentar les que creia més convenients i necessàries per al municipi. Un cop finalitzada aquesta primera fase de recollida de propostes, que va acabar el dia 30 de juny, i després d’avaluar cadascuna de les peticions, es va obrir la primera volta de les votacions. D’aquesta primera volta n’han sortit les 7 propostes finalistes que passen a la segona votació. En la segona ronda, prevista pel desembre, es decidirà el projecte guanyador al qual l’Ajuntament hi destinarà un import de fins a 75.000€ dins del procés dels Pressupostos Participatiu, augmentant així un 50% la dotació econòmica destinada a aquests projectes.

08/11/2018

Calonge i Sant Antoni, 8 de novembre de 2018. - Diumenge 11 de novembre, a les 18 h a la Sala Fontova de Calonge, la Cobla Ciutat de Girona i la cantant gironina, Susanna del Saz, oferiran un recorregut per la vida i obra de Ricard Viladesau  a través de la seva música. El concert “De músic a mite”, esdevindrà un espectacle musical que, juntament amb un seguit d'imatges il•lustratives, aprofundirà en el catàleg del Ricard Viladesau compositor. Entre els diferents estils del músic i compositor calongí, hi trobem alguns ballables, havaneres però sobretot, sardanes.

Aquest homenatge ens ajudarà a conèixer els inicis de Viladesau a Calonge, el pas per diverses cobles-orquestres, la docència o la seva tasca com a compositor. També se centrarà en la seva destacada trajectòria com a instrumentista de tenora o, inclús, en la relació personal i familiar. Propiciat i impulsat per la Confederació Sardanista de Catalunya, l’espectacle “De músic a mite”, en una versió reduïda, es va estrenar a Alcanar el 12 de maig de 2018, com a concert final de la Sardana de l’Any. En aquesta ocasió i, en motiu de la Festa Major de Calonge, la Cobla Ciutat de Girona i Susanna del Saz interpretaran l’espectable complet amb algunes de les composicions més conegudes del “Príncep de la Tenora”.

El concert, coordinat artísticament per Francesc Sánchez Carcassés i sota la direcció musical de Jesús Ventura, compta amb la col•laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona i de la Confederació Sardanista de Catalunya. A continuació, escrivim el programa d’aquest espectacle emmarcat dins de l’Any Viladesau i organitzat per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni:

Viladesau “De músic a mite” • Diumenge 11 de novembre • Sala Fontova de Calonge • 18 h

El meu poble

Follia (Autor: Josep Serra i Bonal)

Girona 1808

Boleros Marineros (El mar y tú - Enamorado del mar)

La sardana de Llafranch

A en Josep Coll (Tenora solista: Josep Coll i Ferrando)

Sa Palomera (Trompeta solista: David Hidalgo)

Fragància (Pasdoble)

Havaneres empordaneses (Gavina bonica / Ulls verds)

Girona a Pep Ventura

Alt Empordà

Marinesca

Esperit calongí

Girona m’enamora

Tot i que l’entrada és gratuïta, les places son limitades. És imprescindible la prèvia recollida d’una entrada acreditativa d’accès a l’Oficina de Cultura de Calonge (Plaça Major, 2).

 

Any Viladesau

Coincidint amb el centenari del seu naixement, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, en col•laboració amb la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya, programa per aquest any un conjunt d’activitats per commemorar i difondre la figura i l’obra d’un dels personatges més importants del sardanisme modern. L’Any Viladesau presenta més d’una vintena d’activitats culturals que giren al voltant del que fou definit per Pau Casals com a “Princep de la Tenora”, virtuós d’aquest instrument i compositor destacat amb una producció sardanista que inclou més de 200 peces, algunes tant populars i destacades com Girona m’enamora, Esperit Calongí o Sa Roncadora.

 

L’Any Viladesau ofereix durant tot aquest any i fins al febrer del 2019 una programació que inclou concerts i ballades de sardanes que tindran com a eix central les peces del compositor calongí, així com també taules rodones i una exposició per aprofundir en la figura de Viladesau. Però Viladesau no va centrar-se únicament en el món de la sardana, de manera que dins de la programació també s’han inclòs activitats musicals per donar a conèixer la música de ball, boleros i havaneres del músic i compositor calongí.

 

Ricard Viladesau Caner (1918 – 2005) va néixer a  Calonge el 18 de gener de l’any 1908. Fou una de les figures més importants del sardanisme modern, combinant unes aptituds excel•lents per a la interpretació de la tenora, una dilatada estada a la primeríssima La Principal de la Bisbal i una fecunda producció com a compositor. Considerat l’instrumentista més important de la història de la sardana, fou qualificat per Pau Casals com el “Princep de la tenora”. La producció sardanista de Viladesau amb més de 200 sardanes és prou coneguda i interpretada, amb composicions populars com Girona m’enamora, Esperit Calongí, El tutut de l'avi, Pic, repic i repicó, Oca amb naps, Sal i pebre,Calongina o Sal i pebre, entre d’altres, però també cal esmentar música de ball, boleros i havaneres molt populars com Enamorado del mar, El mar y tú, Gavina bonica o Ullets verds. A més va compondre cant coral i música de cobla com Danses Catalanes o el pasdoble Fragància.

 

L’any 1991 fou distingit amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat, així com també fou reconegut amb la medalla al mèrit sardanista, i fou nomenat Fill Predilecte de Calonge.


31/10/2018

Calonge i Sant Antoni, 31 d’octubre de 2018.- El Ple de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va aprovar ahir al vespre en sessió extraordinària les ordenances fiscals per l’any vinent. Amb els vots favorables de l’equip de govern (PdeCAT, Democrates, PSC, CCSA i el regidor no adscrit Joan Pons) i l’abstenció dels grups a l’oposició (ERC i Avancem) les ordenances fiscals per l’any vinent plantegen un escenari d’ingressos molt similar al d’aquest 2018. D’aquesta manera la proposta del govern que va aprovar el Ple plantejava la congelació dels tributs municipals, amb només una excepció, la taxa de recollida de residus que tindrà un increment del 2,70%, el que suposarà aproximadament un augment de 4€ per rebut. Aquest increment ve justificat pel previsible augment del cost del servei i per la voluntat de mantenir-ne la qualitat. Enguany l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha adjudicat el nou contracte de recollida d’escombraries que preveu diverses millores com la neteja mensual d’urbanitzacions, un increment de neteja de platges o la implantació del sistema de recollida selectiva porta a porta a bona part del municipi. 

Així, tant l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) de naturalesa urbana com el de finques rústiques, així com l’impost sobre Construccions Instal•lacions i Obres, l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica, l’Impost sobre l’Increment del Valor de Terrenys Urbans o l’Impost d’Activitats Econòmiques es mantenen congelats per l’any vinent. La proposta d’ordenances fiscals aprovada ahir pel Ple manté la línia general dels darrers anys de contenció i mesura en la pressió impositiva, així com també manté les bonificacions aprovades pels diversos tributs. 

24/10/2018

Calonge i Sant Antoni, 24 d’octubre de 2018.- L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha obert el procés de votació per triar la proposta que s’executarà l’any vinent en el marc dels pressupostos participatius. Des de la regidoria de Participació Ciutadana enguany s’ha optat per un sistema de votació de dues voltes en les que la ciutadania podrà triar entre les propostes plantejades pels mateixos veïns i veïnes del municipi.

El nou sistema de participació ciutadana va començar el mes de juny, quan es va obrir el període de recollida de propostes en la qual la ciutadania va poder presentar les que creia més convenients i necessàries per al municipi. Un cop finalitzada aquesta primera fase de recollida de propostes, que va acabar el dia 30 de juny, i després d’avaluar cadascuna de les peticions, ara s’obre la primera volta de les votacions. En aquesta primera volta s’escolliran les 7 propostes finalistes que passaran a la segona votació. En la segona ronda, prevista pel desembre, es decidirà el projecte guanyador al qual l’Ajuntament hi destinarà un import de fins a 75.000€ dins del procés dels Pressupostos Participatiu, augmentant així un 50% la dotació econòmica destinada a aquests projectes.

Les votacions d’aquesta primera volta dels pressupostos participatius s’allargaran fins al dia 4 de novembre, i poden votar les persones majors de 16 anys empadronades al municipi i també els titulars i cotitulars de segones residències. El vot es pot emetre en línia a través del web de Participació Ciutadana (participa.calonge.cat), el de l’Ajuntament (www.calongeisantantoni.cat) o presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Calonge i de Sant Antoni de 8’30h a 14’00h. La ciutadania pot triar fins a un màxim de tres propostes de les 20 que es posen a votació. Els resultats d’aquesta primera volta permetran escollir 7 projectes finalistes d’entre els quals sortirà la proposta guanyadora en la segona volta de votació que es farà al desembre.

Aquest és el tercer any que l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa els pressupostos participatius per apropar la presa de decisions a la ciutadania. Els pressupostos participatius són un projecte desenvolupat per la regidoria de Participació Ciutadana i s’afegeixen als altres canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal www.participa.calonge.cat i les jornades de participació de barris. 

04/10/2018

Calonge i Sant Antoni, 4 d’octubre de 2018.- El proper cap de setmana el Palau Firal de Sant Antoni celebra la primera edició de la Fira Gastronòmica de l’Empordà. Amb l’objectiu de donar a conèixer els productes agroalimentaris de proximitat i de qualitat del territori, els dissabte 6 i diumenge 7 d’octubre un total de 30 empreses oferiran una mostra dels seus productes a la Fira Gastronòmica de l’Empordà, entre els quals s’hi podrà trobar productors d’oli, d’arròs, restaurants i cellers i bodegues, entre d’altres.

La Fira Gastronòmica de l’Empordà s’adreça tant a professionals del sector gastronòmic com al públic final i a banda de la proposta de les 30 empreses participants, durant els dies de la fira també s’han organitzat una vintena d’activitats relacionades amb el món de la gastronomia. Així, per exemple, el dissabte hi haurà un diàleg entre els cuiners Marc Gascons del restaurant Els Tinars i Quim Casellas del restaurant Casamar, per abordar el tema dels productes de proximitat, així com una presentació a càrrec de la bloguer i instagramer Maria Cosbel sobre la fotografia culinària i estilisme per Instagram i una demostració de cuina en directe a càrrec dels l’Associació de Restaurants de la Badia El Plat Blau. Diumenge dins de les activitats de la fira es parlarà dels ingredients per un bon arròs empordanès amb cuina en directe o dels nous vinyaters amb l’actor Carles Xuriguera, entre d’altres.

La Fira Gastronòmica de l’Empordà obrirà les portes el dissabte 6 d’octubre a les 10 h. del matí i fins les 21 h, i en el mateix horari el diumenge 7 d’octubre. Aquesta fira està organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i compta amb el suport de la Diputació de Girona, els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà, la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme de la Universitat de Girona i el Tercer Congrés Català de la Cuina 2018-2019.

Aquesta fira complementa l’oferta d’aquest any del Palau Firal, que ha acollit la Fira de Vehicles Low Cost,  Expohàbitat, el Campionat Internacional de Perruqueria Canina, i la fira de la Moto. L’oferta de fires 2018 es tancarà al novembre amb el Congrés d’Emprenedoria. 

01/10/2018

Calonge i Sant Antoni, 1 d'octubre de 2018.- El Ple va adjudicar a finals de setembre el nou contracte de recollida d’escombraries,  neteja viària i de platges i gestió de la deixalleria municipal per un termini de 4 anys –prorrogable fins arribar als 6 anys- i un import de 3.212.407 € anuals. El nou contracte el desplegarà l'empresa GBI Serveis SAU, que serà l’encarregada d’implantar els canvis que s’estableixen en el nou contracte que planteja diversos objectius prioritaris. Amb el nou contracte l’Ajuntament passarà a ocupar-se de la recollida de tots els residus, que inclou envasos lleugers, paper-cartró, vidre, matèria orgànica i resta.

De fet, un dels principals objectius del nou contracte d’escombraries i neteja viària és incrementar la recollida selectiva i reduir cada cop més la fracció de rebuig de les escombraries. En aquest sentit, el nou contracte incorpora novetats importants que busquen assolir aquest objectiu, i que suposaran la implantació de la recollida porta a porta a una bona part del municipi. El porta a porta s’implantarà a partir de principis de l’any vinent al nucli urbà de Calonge on es recollirà manualment els residus que es dipositaran davant del punt de generació en cubells o bosses. El porta a porta també arribarà als habitatges unifamiliars de les urbanitzacions de Calonge i en zones de concentració d’habitatge unifamiliar aïllat o adossat. En aquests casos els habitatges disposaran de bujols d’ús individual que hauran de treure al carrer en l’horari de recollida i en funció del tipus de residu que es reculli aquell dia. 

El nou sistema de recollida porta a porta no s’implantarà a Sant Antoni ni a la urbanització Mas Pere. En el cas de Sant Antoni la densitat d’habitatges, concentrats en blocs de pisos i el volum de residus que es genera durant la temporada d’estiu no permet implantar el sistema porta a porta, de manera que es mantindrà la recollida en contenidors d’ús col•lectiu al carrer. Tot i això, i per reduïr les molèsties als veïns i veïnes durant la temporada turística, al carrer Sant Antoni i a la plaça de Catalunya durant l’estiu s’aplicarà un sistema de contenidors que es col•locaran durant l’horari de recollida de residus i després es retiraran. D’aquesta manera es vol evitar que hi hagi deixalles al carrer durant el dia, de manera que els contenidors només estaran al carrer durant les hores en què està permès llençar les escombraries.

En el cas de Mas Pere i en zones de vivendes disseminades els residus es recolliran en contenidors que estaran concentrats en punts de recollida concrets exclusius pels veïns.

25/09/2018

Calonge i Sant Antoni, 25 de setembre de 2018.- El proper diumenge 30 de setembre tindrà lloc a Calonge i Sant Antoni els actes de commemoració del referèndum de l’1 d’octubre del 2017. Els actes començaran a les 11 del matí al passeig d’Hivern de Calonge, amb una concentració de vehicles que marxaran fins al passeig Josep Mundet de Sant Antoni. Un cop allà, a la plaça de l’espigó de l’Amistat es llegirà un manifest i després es descobrirà una placa commemorativa al Teatre Mundet, que fou el col•legi electoral de Sant Antoni durant el referèndum de l’1 d’octubre. Després els participants tornaran en caravana cap a Calonge, direcció a la zona esportiva, per descobrir una altra placa commemorativa i inaugurar la recentment nomenada Plaça de l’1 d’Octubre, després que el Ple de Calonge i Sant Antoni va aprovar per unanimitat nomenar l’espai situat davant del pavelló d’esports de Calonge amb aquest nom. 

 

Els actes de commemoració del Referèndum d’Autodeterminació continuaran amb un dinar popular i amb les actuacions musicals dels grups Fes-te Fotre, Kisapkè, Arnau Güell, Litus 3 i Josan Trupa, que tindran lloc a la Plaça de l’1 d’Octubre. Durant tot la jornada commemorativa, organitzada per la Plataforma 1-O Calonge i Sant Antoni amb el suport de l’Ajuntament, també es podran veure diferents audiovisuals que recullen fotos i vídeos que il•lustren com es va desenvolupar el referèndum al municipi. 

20/09/2018

Calonge i Sant Antoni, 20 de setembre de 2018.- Una quinzena de persones van participar ahir a la tarda a la primera jornada del curs d'especialització Smart Town: la Gestió d'Urbanitzacions Intel•ligent (Smart Cities), que té lloc al Viver d’Empreses Alta Mar de Sant Antoni. Aquest curs és el tret de sortida d’un objectiu més ambiciós: la creació d’un hub tecnològic a Calonge i Sant Antoni. El curs d’especialització té com a objectiu principal donar eines per la creació d'empreses del sector Smart Cities, amb un component molt fort d'innovació i tecnologia, té una durada de 150 hores i està totalment subvencionat. Els continguts del programa estan pensats per aconseguir que els participants desenvolupin projectes innovadors de caire preferentment tecnològic relacionats amb la mobilitat, big data, mobile, IoT i robòtica, entre d’altres. 

El curs Smart Town tindrà una durada de 150 hores, i s’allargarà fins al mes de desembre. Aquesta formació és el primer pas d’un projecte més ambiciós que tindrà una durada de quatre anys i que té com a repte la creació d’un hub tecnològic a Calonge i Sant Antoni. El projecte té com epicentre Alta Mar, l’espai coworking i viver d’empreses del municipi, situat al Palau Firal de Sant Antoni. La primera fase del projecte de creació d’aquest hub tecnològic és justament la que va començar ahir, un cop feta la selecció de candidats, i que ofereix un procés de formació en smart cities i en desenvolupament tecnològic, un pas que servirà de trampolí per la segona fase: la creació de l’empresa tecnològica. Durant aquesta segona fase els alumnes que han fet el curs podran desenvolupar les eines tecnològiques i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni actuarà com a mentor, acompanyant des d’Alta Mar els emprenedors en el seu camí. La tercera fase del projecte preveu, per una banda el suport econòmic per llançar al mercat les aplicacions desenvolupades, i per una altra el compromís de l’Ajuntament d’adquirir els millors projectes tecnològics. 

El projecte per impulsar el hub Smart Town es desenvolupa a Alta Mar, l’espai coworking i viver d’empreses de Calonge i Sant Antoni, situat al Palau Firal, i té el suport del programa Primer de Preacceleració que vol estimular una emprenedoria d’empreses que des del primer moment volen créixer basant-se en la innovació i la tecnologia. Serà la segona localitat de la província de Girona –la primera és Figueres– que s’acull a aquest projecte i la divuitena al territori català. La iniciativa dóna molta importància a l’especialització tant temàtica (l’activitat de la futura empresa) com territorial (les ubicacions). El programa Primer de Preacceleració, emmarcat dins la iniciativa Catalunya Emprèn, pretén fomentar l’emprenedoria d’alta especialització territorial i fomentar l’aparició d’empreses d’alta especialització, focalitzant el seu projecte en àmbits temàtics concrets diferenciats que suposin l’aplicació d’innovació, tecnologia o nous models de negocis a Catalunya. Aquesta iniciativa suposa una subvenció que ascendeix als 50.000 euros a l’any, durant un període de quatre anys.

 

Perquè un hub tecnològic a Calonge i Sant Antoni?

Calonge i Sant Antoni és un municipi amb unes característiques diferencials però comunes a diferents pobles turístics: un territori urbà dispers i una població que fluctua moltíssim en funció de l’època de l’any. Aquestes característiques fan que el desenvolupament de solucions tecnològiques hagi de tenir en compte característiques específiques, com un gran volum de circulació de vehicles a l’estiu, un consum d’aigua també molt gran durant la temporada turística o problemes de seguretat a l’hivern quan bona part de les zones disperses del municipi queden despoblades. Partint d’aquest fet diferencial però que comparteixen molts municipis turístics de Catalunya i de tot l’Estat, Calonge i Sant Antoni impulsa la creació d’un hub que permeti fer néixer i créixer empreses que desenvolupin solucions en aquest àmbit. L’objectiu és fomentar l’ocupació, la creació d’empreses d’alta qualificació tecnològica i atraure talent al municipi. Les solucions desenvolupades per les empreses disposaran a Calonge i Sant Antoni d’un banc de proves i posteriorment pondran vendre els seus productes a municipis amb característiques similars. 

19/09/2018

Calonge i Sant Antoni, 19 de setembre de 2018.- L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha presentat avui la seva oferta formativa, de lleure i d’esports, que té com a novetat l’agrupació en un sol document dels cursos formatius i d’oci que ofereixen les àrees de Promoció Econòmica, Cultura, Joventut, Ensenyament i Esports. L’objectiu és fcilitar a la ciutadania tota l’oferta formativa en un sol document i també una pàgina web (http://formacio.calonge.cat) que permetrà un accés més fàcil i àgil.

En total són 80 cursos i activitats de lleure i esport els que ofereix l’Ajuntament des d’aquest mes de setembre i fins l’estiu vinent. El programa s’agrupa en tres eixos: un primer eix amb cursos de promoció econòmica, un segon bloc amb les cursos de cultura, ensenyament i joventut, i un tercer eix amb els cursos i activitats esportives. Pel que fa a la promoció econòmica, l’oferta formativa té com a objectiu promoure l’ocupació i l’emprenedoria, de manera que durant aquest curs programa, per exemple, cursos sobre màrqueting digital, e-comerce, Google Analytics o dinamització del punt de venda.

En el cas de l’oferta cultural, d’ensenyament i joventut, l’Ajuntament programa des de teatre per adults, fins a dibuix i pintura, passant per cursos de català per adults o cursos d’anglès i francès. En la vessant esportiva, el programa de formació, lleure i esport recull activitats com l’escola de vela, atletisme, patinatge artístic o hípica entre d’altres. 

19/09/2018

Calonge i Sant Antoni, 19 de setembre de 2018.- El Viver d’Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni ha signat un acord amb Eurofirms que permetrà reforçar el paper formatiu del viver. La incorporació d’aquesta empresa com a partner és un pas més per consolidar la xarxa d’institucions i empreses que donen suport a Alta Mar.

Amb l’acord signat aquest matí, Eurofirms, primera empresa nacional de Recursos Humans i quarta del sector a Espanya, oferirà la seva col•laboració amb l’organització de cursos formatius especialitzats en la vessant dels recursos humans, així com també participarà en les diverses fires i congressos organitzats al Palau Firal programant xerrades i conferències.

Eurofirms es suma com a partner del Viver d’Empreses Alta Mar, que fins ara tenia el suport de la Cambra de Comerç de Palamós, el Banc de Sabadell, Meca Center, Altanetica-Ghofi, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Baix Empordà. 

Alta Mar va néixer de la mà de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni amb l’objectiu de donar un impuls a l’emprenedoria i facilitar un espai on les noves empreses disposin de tots els serveis necessaris per fer créixer el seu negoci, i també d’un espai de coworking, una manera de treballar que permet a professionals independents, emprenedors, i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar els seus projecte professionals de manera independent i fomentar també projectes conjunts.

Eurofirms People First

El projecte de futur d’Eurofirms aposta per continuar essent una empresa de referència en el sector dels Recursos Humans, amb una àmplia cobertura geogràfica i una elevada qualitat de servei per als seus clients. Actualment, Eurofirms, amb un volum de facturació de 351,5 milions d’euros el 2017 (un 19% més que el 2016), és la primera empresa nacional de Recursos Humans, quarta del sector a Espanya, i reconeguda per The Financial Times per segon any consecutiu com a una de les 1.000 empreses amb més creixement d’Europa i l’única en Recursos Humans.

Compta amb una xarxa de més de 100 delegacions (a Espanya i Portugal) i un equip de més de 580 professionals. El model de negoci d’Eurofirms passa per ser una empresa tecnològica i compromesa amb les persones, prioritzant la gestió per valors per a l’obtenció dels millors resultats.


| © 2018 AJUNTAMENT DE CALONGE Tots els drets reservats.
Llicència d'ús per Portal web. Desenvolupat amb eConstruye d'Absis |

Ajuntament de Calonge - Pl. de la Concòrdia, 7. 17251 Calonge - tel. 972 660 375

estadisticas